Kā atrast pareizo bukses veidu?

STRONGFLEX

Pastāv dažādas Šora cietības skalas dažādu materiālu cietības mērīšanai. Mēs piegādājam RED STRONGFLEX bukses ar cietību 80 ShA un YELLOW STRONGFLEX bukses ar cietību 90 ShA.

 

Atšķirība starp sarkanajām un dzeltenajām buksēm:

 

RED:

Aptuveni 80 ShA cietība nodrošina līdzīgu dinamisko sajūtu kā parastās gumijas un tērauda (gumijas un metāla) bukses. Tomēr izturība un stabilitāte nodrošina daudz labāku vispārējo komfortu.

Tāpēc mēs iesakām RED bukses tiem, kas vēlas uzlabot kontroli un drošību, vienlaikus izbaudot klasisko braukšanas stilu.

 

YELLOW:

Aptuveni 90 ShA cietība nodrošina stingrāku šasijas sajūtu, kas ir pieprasīta ātrai un sportiskai braukšanai. Ieteicams sporta automobiļiem, sacīkšu automobiļiem un tūningam. Poliuretāna cietība palielina šasijas kalpošanas laiku, kā arī uzlabo automašīnas vadāmību un stabilizāciju trasē.

 

Mēs piedāvājam arī iespēju pasūtīt pēc pasūtījuma izgatavotas BLACK bukses ar īpaši izvēlētu ShA starp 80 un 90.

 

Lūdzu, ņemiet vērā, ka galvenā atšķirība starp dzeltenajiem un sarkanajiem trokšņu slāpētājiem ir to cietība, jo abi tie ir ļoti izturīgi un ilgi kalpo.

 

Poliuretāna bukses galvenās īpašības:

- pagarina riepu kalpošanas laiku, samazinot protektora nodilumu;

- nodrošina labāku šasijas stabilitāti;

- uzlabo braukšanas komfortu;

- palielina drošību, nodrošinot lielāku kontroli;

- zemas uzstādīšanas izmaksas.


POWERFLEX:

POWERFLEX bukses ir pieejamas četros dažādos veidos. Galvenā atšķirība ir to cietība.

RED 65 ShA, YELLOW 70 ShA, PURPLE 80 ShA un BLACK 95 ShA.

 

RED - cietība 65 ShA, šie ieliktņi  galvenokārt tiek izmantoti kā izplūdes rokturi vai gadījumos, kad nepieciešama augsta elastība.

 

YELLOW - cietība 70 ShA, šo materiālu parasti izmanto kā sekundāro rāmja vai motora bukses, lai slāpētu lieko vibrāciju pret šasiju.

 

PURPLE - 80 ShA cietība, pazīstama arī kā Street, ir izstrādāta kā parasti izmantoto gumijas un tērauda bukses aizstājējs parastai, nesportiskai braukšanai. PURPLE bukses ir labākais kompromiss, kas nodrošina lielāku komfortu, cietību un izturību.

 

BLACK - 95 ShA cietība, Black sērijas materiāls ir īpaši izstrādāts sporta un sacīkšu braukšanai. BLACK bukses nodrošina maksimālu cietību pie lielām slodzēm, un tās ir ļoti ieteicamas automašīnām, kas tiek darbinātas līdz maksimālai slodzei.